!!!!

Till alla 4H barn som läser det här så hade jag och Emma tänkt att dem som vill bada på onsdag får göra det... Om ni vill bada TA MED ER BADKLÄDER!!! /// Linnea ;)


Onsdag 27/5-08

I dag så var inte Lollo med för hon skulle kolla in sitt nya gymnasium. Så Kamilla var på gården och hjälpte mig lite med djuren. stora gruppen körde Emma och Donita. Medan mellen-gruppen red. Dom kom tillbaka typ 10 i 7 och det var ju inte så lyckat. Jag hade lilla gruppen och vi tog hand om djuren. Getterna, kaninerna o grisarna.  Vi gav dom mat och vatten och sedan plockade vi gräs till kaninerna och grisarna. Efter det så fick barnen gosa lite med kaninungarna och getterna (vilket var väldigt poppulärt) Men sedan när golvet skulle sopas blev det inte riktigt lika glada miner.
Hästarna släptes ut i hagen och alla åkte hem. Men jag och Linnea stannade och jag tog in Denniz i grimma, jag tror att det var första gången för han tyckte att det var väääldigt läskigt!





© By Emma

Lite olika bilder :)

Jag tänkte lägga upp lite bilder på djuren... :)


























Det blev mest bilder på hästarna :) hare gött! // Linnea ©


20/5-08

Hej hej! I dag så var inte Lollo där så Sanna och Mina från tisdagarna "vikarierade" för henne. Min och Linneas grupp som i dag var lilla gruppen fick rida. Michaelas grupp (stora gruppen) och Sannas och Minas grupp körde med oss. Michaela tog min kamera (och tog slut på batterierna, tack så mkt). Eftersom det hade kommit två nya killingar så kunde dom inte mata getterna men dom gjorde rent i klapphagen och i den andra uteburen, sedan plockade dom gräs till getterna och på slutet var dom lite hos Denniz. Våran grupp tog in hästarna Ztina, Zara, Emma, Nora och Kornelia. sedan tog aspiranterna (Linnea och Julia) in Jackie och Linn också. Körgruppen tog in Ivan och Savona. Vi borstade hästarna lite för länge och kom inte i väg förrän vid 6. Allt gick jättebra under ridturen och ingen ramlade av :D Här är hästarna och barnen som red: Emma-Ztina, Isabell-Zara, Hanna-Emma, Maja-Nora, Douglas-Kornelia, Linnea-Linn och Julia-Jackie. 

Här kommer lite bilder ;) 
  

Här är lite bilder från ridningen och körningen




Tihi, Saudi kom också med, Nu har vi ändrat några bilder på hästporträtten (dem sämsta), Snart ska vi skriva om kossorna :)

Copyright

tänkte bara skriva lite om vad som gäller på denna sida. Alla bilder på denna sida är det copyright på (©). antingen så har jag (Emma) eller Linnea tagit bilderna och vi vill inte att någon tar bilderna och sparar på deras datorer. Ni får heller inte lägga ut bilderna på någon annan sida så som stallet.se eller facebook. Ni kanske får göra det men då måste ni prata med den utav oss som har tagigt bilden/bilderna. Om ni får tillåtelse att lägga ut bilderna så måste det stå klart och tydligt på/under bilden vem av oss som har tagit bilden.

Hoppas att alla förstår vad som gäller annars är det bara att fråga :D


13/5-09

I dag så tog vi in alla hästar innan barnen kom. Michaela var inte där (jag vet inte varför så fråga någon annan), så Sanna (frän tisdagarna) var där i stället för henne. Hästarna vi tog in var ofelia, Zara, Solsken, Kornelia, Nora, Emma, Donita och Jackie. Mellangruppen fick ha djuren med Lollo i dag. Dom matade djuren och gick sedan ut med getterna, vad jag vet så gick allt bra ;D. Sanna fick ta hand om den stora gruppen som red. Sanna-Jackie, Moa-Kornelia, Karolin-Nora, Karin-Donita, Ellen-Emma.
© By Emma     
Lilla gruppen, som jag (Emma) och Linnea hade hand om i dag körde. vi körde Ofelia, Zara och Solsken. Allt gick bra. Planen var från början att vi skulle köra med ridgruppen. Men sedan hade det fallit ett träd över vägen och det kunde vi ju inte köra över med vagnarna. Så vi fick köra en egen liten runda. Hästarna var pigga ock ville inte stanna när barnen skulle byta platser i vagnarna. 
              © By Emma 


                                                     

Onsdag 6/5-09

I dag på 4H tog vi in hästarna Donita, Edwin, Solsken, Znäcka och Czaika. (I hagen är det en liten biodling innanför ett staket, det staketet hade Edwin rivit och stod lungt och käkade gräs när vi kom till hagen). Mikaelas grupp (den stora gruppen) skulle köra i dag. Dom använde Czaika och Donita och gjorde en körbana bakom ladugården. vad jag vet så gick det bra ;) . Lollos grupp (lilla gruppen) hade djuren. när det var ca en halvtimme kvar så så gick dom ned till festängen och lekte lekar. Min (Emmas) och Linneas grupp hade hand om hästarna. Vi hade Edwin, Solsken och Znäcka. Först hade vi rykttävling i ca 20 minuter där Paula vann på Solsken  
Sedan tränade vi på att sadla, tränsa och sela. När allt det var klart turades barnen om att rida på Edwin och Solsken och tömköra Znäcka. Allt gick bra. När vi var klara fick hästarna gå ut i hagen och alla åkte hem ♥

 <-- Stuffa
<--Julia vår trogna hjälpledare visar hur man sadlar!
<-- Douglas spänner sadelgjorden!
Nu har jag lagt till lite bilder *smiley*

RSS 2.0