Onsdagen den 25/11-09

Denna onsdagen så var vi inte i grupperna utan hälften av barnen fick ta hand om djuren medan den anfra halven fick ta hand om hästarna uppe i stallet.
När alla djuren hade fått mat och vi hade klappat lite på kaninerna och getterna, och borstat lite på hästarna också så ställde vi oss ute i rengnet och tränade på luciasångerna. När vi hade sjungit igenom domen gång lr två, så gick vi luciatåget utan hästar så att vi kunde träna lite på när vi skulle byta sånger och så.

OBS! Nästa vecka ska vi träna med hästar så ha på er lämpliga kläder!


エマと4時間で、他の指導者
/
Emma och dom andra ledarna på 4H



4H onsdagen den 18/11-09

I dag hade stora gruppen hand om kossorna, mellangruppen bakade kokoskakor som blev jettegoda och lilla gruppen hade hand om djuren. Vi röstade fram vilka som skulle bli lucior också, det blev Karolin och Nina som blev lucior. Barnen fck också bestämma vad dom skulle vara i luciatåget.
Mina och barnens kokoskakor blev väldigt goda, men tyvär kan vi inte göra dom någon mer gång för kokosen tog slut :P :(

Vi tränade på Luciasångerna vilket gick jettebra :D

/Emma og de andre lederne i 4H




11/11-09

Hejsan svejsan! 4H i dag igen :D Måste säga att jag alltid längtar till onsdagarna när det är 4h ;) I dag hade Linnea och stora gruppen hand om kossorna. vad dom gjorde vet jag inte exakt, men nånting var det nog i alla fall. Mellangruppen hade djuren med Sanna. det har kommit en ny bock med väldigt långa horn till Rönninge och han var rätt så söt, ja vet dock inte vad han heter men det lär man ju få reda på ;) Minsta gruppen bakade med mig, väldigt goda chokladrutorsom alla ficksmaska på sedan. Aspiranterna had lite teori med Sofie. Sedan var Hanna och Linnea duktiga och övad julsånger med alla barn också :)

Ha det så bra resten av veckan, om vi inte ses i helgen? /Emma och dom andra ledarna på 4H!

©
By Emma

Fjordingarna

Ni har vell inte missat våran sida om fjordingarna Jackie, Linn, Jonte och Arragon?

Gå bara till länkar i vänsterspallten och klicka på "Fjordingarna"

Ha det bra/Emma och Linnea!

Onsdag 4/11-09

När jag och Linnea kom till Rönninge så var Sofie inne i stallet med några aspiranter som höll på att borsta på Emma och Sota. Aspiranterna skulle med Sofie gå igenom sadling, tränsning, selning, hästens delar mm. Vi samlades uppe i stallet i stället för i sadelkammaren därför att det är lite mysigare att vara där när hästarna var där. Louise var inte där så jag fick ta hand om hennes grupp. Vi hade hand om djuren som skulle ha mat och vatten. Sedan satt vi och klappade lite på kaninerna också. Min grupp hade Sanna hand om och dom gjorde djurböcker och hade lite teori inne i Norrgården. Min grupp kom in dit sen också och då tränade vi lite på julsånger samtidigt som vi smaskade på dom goda muffiinsarna och chokladbollarna som stora gruppen hade bakat. Vi tränade på sångerna både ute och inne. Inga grupper kommer att rida eler köra nu efterssom det är för mörkt. Den enda gången vi kommer att rida är när vi ska träna till luciatåget.

För dom som inte vet så är det julmarknad med luciatåg den 5-6 december. Men det kommer att komma ut lappar om det snart så ni kan vara lungna ;)



RSS 2.0